Tämä sivusto on ilmainen online-neuvontasivu, joka pyrkii tarjoamaan kävijöilleen hyödyllistä sisältöä ja mahdollisuuden vertailla eri palveluita. Huomaa, että tämän sivuston ylläpitäjä hyväksyy mainospalkkioita tietyiltä sivustolla esiintyviltä yrityksiltä, kyseiset korvaukset vaikuttavat sijaintipaikkoihin ja järjestykseen, joita yrityksille (ja / tai heidän tuotteille) esitetään. Joissain tapauksissa palkkiot voivat vaikuttaa myös yrityksille osoitettuihin pisteytyksiin.

Sivustooperaattori määrittää tämän sivuston perusteella tehdyt pisteytykset oman harkintansa mukaan, EIKÄ niihin pidä luottaa todenmukaisina. Tällä sivulla olevat yritys- / tuote-sivut EIVÄT edellytä sivuston ylläpitäjän hyväksyntää.

Ellei käyttöehdoissamme nimenomaisesti mainita, sivuilla esitettävät tiedot eivät ole vastuullamme. Sivustolla esitettävät tiedot voivat muuttua milloin tahansa.

Tämän lisäksi Spark on Zoosk Inc. -yhtiön yhteistyökumppani. Nämä yritykset omistavat ja hallinnoivat seuraavia nettideittipalveluita:
• Zoosk